Shopping i Götet

Vad är Göteborg inte känt för om inte det kära köpcentrumet Nordstan? Jo en hel del annat också givetvis, men när det kommer till shopping är det svårslaget där det ligger mitt i allt och bjuder på alla möjliga olika affärer.

julklappI Göteborgs-Posten kan vi läsa att det lagom till jul nu är polistätt i Nordstan. Julhandeln är sedvanligt i full gång men bland stressade julshoppare med påsar och målmedvetna irrfärder återfinns en och annan farbror blå, även så på gator och torg. Men frågan är, som ställs även i artikeln, hur oroliga är egentligen göteborgarna för sin säkerhet? Nej kanske inte så värst oroliga kanske, men samtidigt är det ju en sorts beredskap, som förut inte funnits på alls samma sätt.

Att köpa julklappar i butik och på nätet

Ja, vad ska en sedan köpa i julklapp till nära och kära? I Expressen listas några tips på julklappar som en kan köpa i sista minuten – och det är allt från den klassiska Margrethe-skålen i pastelligt blå kulör, till glaslykta i häftig design från Indiska, eller varför inte köpa ett set med badlakan och handduk från Zara Home, som finns i flera olika stilar och färger men med en tydlig stilren touch.

Ja det kanske inte går att hitta allt i Nordstan men hela Göteborg bjuder till med storslagen shopping om man ser det till sin helhet, det finns ju även Avenyn som det går att inhandla klappar till stora och små på, när andan faller på. Om inte det duger är det ju även en helt fantastisk idé att handla julklapparna på nätet, där går det dessutom att handla med rabattkuponger från exempelvis Gratislandet, och det gör ju shoppingen så mycket mer värd och rolig att fullföra. Gratislandet har även en Facebook-sida som är värd att kolla in, vare sig en bor i Sveriges mysigaste stad (Göteborg) eller på någon annan plats i vårt land, handlar man på nätet skickas ju allt till en, och det krävs inte samma närhet eller tillgänglighet.